امیر خجسته در خصوص عملکرد خانه احزاب، گفت: متاسفانه با توجه به عدم شکلگیری قانونی احزاب و عضوگیری صحیح آنها، خانه احزاب هم نتوانسته نقش موثری داشته باشد در صورتی که احزاب به جای تخریب یکدیگر باید به ارایه برنامه در انتخابات بپردازند.
نماینده همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر برنامهمحوری بودن احزاب و خانه احزاب، تصریح کرد: خانه احزاب در این شرایط باید فضای مناسب برای فعالیت احزاب را ایجاد کند، در این زمینه باید فرهنگسازی کرده تا مردم نسبت به فعالیت حزبی ترغیب شوند.
وی افزود: خانه احزاب برای فرهنگسازی باید عملکرد روسای جمهور و سایر منتخبان مردمی که به موجب انتخابات در راس امور قرار میگیرند را ارزیابی کنند تا مردم پس از این به عملکردها رای دهند، لذا برای این اقدامات باید از ظرفیت جوانان آماده به کار استفاده کند.
خجسته با انتقاد از عملکرد خانه احزاب، یادآور شد: خانه احزاب تاکنون اقدام موثر و عملی انجام نداده حال آنکه از سوی دیگر ورود قدرتمند این مجموعه به تقویت احزاب میانجامد، در حقیقت نجات کشور از مشکلات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و غیره تقویت تحزب است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: خانه احزاب میتواند با تقویت احزاب وظیفه نظارتی حزبی را گسترش دهد، متاسفانه در شرایط کنونی افرادی در انتخابات ریاستجمهوری، مجلس شورای اسلامی، خبرگان رهبری و شوراهای اسلامی کشور انتخاب میشوند که عموما برای عامه مردم شناخته شده نیستند.
نایب رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: خانه احزاب باید به دور از گرایشهای سیاسی حزبهای مختلف به هدایت و مدیریت احزاب بپردازد تا مردم نیز به فعالیتهای حزبی ترغیب شوند، متاسفانه عملکرد ضعیف خانه احزاب سبب شده تا تنها دو جناح اصولگرایی و اصلاح طلبی در ایام انتخابات فعالیت سیاسی صرف داشته باشند. |